Annyit

Magyar közélet, politika - fogyatékosügy és pszichiátria - Szingapúr, Örményország, Észtország

Annyit

Flipper Öcsi

A kocsiban a rádióban hallottam ma Flipper Öcsi halálhírét. Szar volt őt látni az utóbbi pár évben egy-egy interjúban. Számomra Flipper Öcsi a Dolly Roll-al vált ismertté. 

Tudom, hogy igazából a Hungáriával kezdődött, de valahogy az én zenei ébredésem már lemaradt a Hungáriáról. Emlékszem még a Pulzus (vagy Egymillió fontos bankjegy?) adására, amiben bejelentették a Hungária felbomlását és a Doll Roll meg az R-Go létrejöttét. 

Köztünk maradjon de nekünk volt Dolly Roll lemezünk is. Arrivederci Amore! Ezt énekelte a húgom és Ancsa barátnője a játszótéren a hintából üvöltve és amikor én pár év múlva már LGT-t hallgattam inkább akkor ők röhögve elfordultak, hogy ez azért hullagáz.

Volt aztán hosszú idő, amikor én piríthattam rájuk kaján mosollyal emlékeztetve őket a Dolly Roll-os korszakukra, de most, hogy megnéztem a youtube-on egy csomó régi Dolly Roll klippet csupa jó dolog jut eszembe és a retro mindent megszépít.

Kezeljük a helyükön a dolgokat. 10-12 évesen sok táncos pillanatot szerzett Flipper Öcsi és a Dolly Roll. Köszönet értük Öcsi!

Megosztás